Hírek
Hamarosan: SMARTFARM

A hazai piac meghatározó szereplői szakmai előadásokkal és szántóföldi bemutatókkal prezentálják az okszerű precíziós növénytermesztés, azon belül a növényvédelem, a talajmenedzsment és a nedvesség-gazdálkodás megoldásait a hatékony agrártermelés növelése érdekében.

 

 

Újdonság, sőt hazánkban egyedülálló, hogy a legújabb SMART talajművelő eszközöket egy több, mint 30 méteres talajszelvényen mutatják be. Szintén új a SMART Szaktanácsadási Pont, mely a kiállítás 13-as standján lesz elérhető, ahol minden érdeklőnek cég- és termékfüggetlen konzultációs lehetőséget biztosítanak előre meghirdetett időpontokban.

A konferenciára 1, 2 vagy 3 napos belépő is vásárolható, melyről bővebb információt IDE kattintva kaphat.

A SMARTFARM konferencián az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportjának munkatársai is részt vesznek, keresse őket bizalommal a helyszínen. Honlapunkon hamarosan további információt osztunk meg Önnel a rendezvényről és az axiálos jelenlétről!

 

Forrás és kép: magyarmezogazdasag.hu / SMARTFARM konferencia

 

Kapcsolódó cikk:

 

Precíziós agrárgazdálkodási szakirányú továbbképzés indul Hódmezővásárhelyen

 

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara 2019 őszén elindítja a Precíziós agrárgazdálkodási szakirányú továbbképzését Hódmezővásárhelyen, az oktatásban 2 kollégánk is részt fog venni! >>