Hírek
Precizitás részletről-részletre

Topcon System 250 RTK csomag

Tartalma: Topcon X25 monitor + AES-35 elektromos kormányautomatika + AGI-4 antenna + 1 év mAXI-NET RTK korrekció

20 cm átmérőjű, érintőkijelzős, magyar nyelvűjének köszönhetően egyszerűen kezelhető X25 monitor teljes értékű precíziós gépvezérlést, valamint kiemelkedően pontos automata kormányzást biztosít elérhető áron. Ez a GPS csomag az RTK pontos robotkormányzáson felül a munkagépvezérlés (permetezőgép automatikus szakaszvezérlés, vetőgép sorelzárás, stb.) széles palettáját kínálja Önnek akár azonnali, akár jövőbeni fejlesztéseihez.

 

AES-35 elektromos kormányautomatika

 

A futamidő: 24 hónap

Törlesztő részlet: nettó 148 888 Ft/hó*

A finanszírozott érték: minimum nettó 1.000.000 Ft

Az önerő minimum: 15%

A kamat: 2,5%

A mellékelt finanszírozási példa nem minősül ajánlattételnek, de irányadó számokat tartalmaz.

 

AGI-4 antenna

 

A tájékoztatóban közölt információk nem minősülnek ajánlattételnek vagy teljes körű termékismertetőnek, azok kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálják. A finanszírozás forint alapú, nyíltvégű pénzügyi lízingben történik, fix kamatozással. A kamat meghatározása a szerződés aktiválásakor érvényes pénzpiaci feltételek függvényében változhat.

A konstrukció 24 hónapos futamidőre, legalább 15%-os önerőre vonatkozik, minimális finanszírozott összeg 1.000.000,- Ft. Igénybevevő kör társas vállalkozásokra, egyéni vállalkozókra, őstermelőkre és családi gazdaságokra korlátozva. A konstrukcióban az eszközre a lízingbeadó a futamidő tartalmára eszközbiztosítást köt, amelynek költségeit a lízingdíjak tartalmazzák.

 

X25 monitor

 

 Az ajánlat tájékoztató jellegű, a finanszírozási szerződésre a De Lage Landen Finance Zrt. mindenkor aktuális finanszírozási feltételei és szabályzatai – különös tekintettel az ügyfél-minősítési szabályzatra – vonatkoznak.

A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos bővebb információért keresse az AXIÁL Kft. telephelyeit és képviselőit. Az Axiál Financial Services Kft. többes ügynökként a fenti konstrukció tekintetében a De Lage Landen Finance Zrt. közvetítőjeként jár el.

A De Lage Landen Finance Zrt. fenntartja a jogot az ajánlat külön értesítés nélküli módosítására vagy visszavonására.

 

* A konkrét törlesztőrészletek az eszközérték és a finanszírozás függvényében változhatnak.

  

Az eszközökről további információt GPS területi képviselőink, a konstrukcióról pedig pénzügyi tanácsadó kollégáink tudnak felvilágosítást adni!

 

mAXI-NET RTK hálózat