Hírek
Kihelyezett Trimble gépkezelői oktatás Szerencsen

2019. március 4-én kihelyezett oktatást tartottunk Szerencsen, a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt.-nél a Trimble GPS-eszközök használatáról.

Telek Dávid szervizmérnök délelőtt egy minden részletre kiterjedő Trimble TMX rendszer bemutatást prezentált a szerencsi gépkezelők számára, aprólékosan bemutatva a benne rejlő előnyöket, lehetőségeket.

 

 

Az elméleti részt követően a gyakorlati oktatás került sorra. Több erőgép bevonásával a szántóföldön mutattuk be a korábban ismertetett tudásanyagot, pontosíthattuk az elhangzottakat, és a rendszer működése közben a kezelők részéről felmerülő kérdésekre is részletes választ tudtunk adni.

 

 

Az egy napos kurzuson részt vettek a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. gépkezelői, Huszti Norbert műszaki igazgató és Ajtai György növénytermesztési ágazatvezető, illetve az AXIÁL Kft. területileg illetékes szervizszerelői is annak érdekében, hogy a délelőtti elméleti ismeretek elsajátítása után több traktoron egyszerre, párhuzamosan mutathassuk be a Trimble eszközök pontos használatát. Telek Dávid oktatómunkáját Rákóczi Péter GPS területi képviselő kollégánk segítette.

 

Trimble eszközeinkről, az általunk nyújtott precíziós technológiai szolgáltatásokról részletesebben a GPS területi képviselőitől tájékozódhat!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Rákóczi Péter, területi képviselő